Diskdisplay og borddisplay i akryl, plast, metal og træ

Hos pr trading fremstiller vi alle former for displays. Sælger du smykker - smykkedisplay, makeupdisplay - makeupdisplays, tobak - tobaksdisplay, ja slags display stort udvalg i både designet og færdige displayløsninger.

Gulvdisplay drejesokkel  Diskdisplay holder  Disk parfume

AntonBergspil    Diskdisplay med lys

Du finder bl.a. et stort udvalg i flotte og lækre akryldisplay til den bedste pris. Alle vores display er robuste og designet til at klare de hårde butiksmiljøer.

  Garmin-diskdisplay 

Jabra  Lancôme Visionnaire-diskdisplay

Vi er ikke billigst, men bedst. pr trading leverer og forhandler kvalitetsvarer til priser, hvor få af vores konkurrenter kan være med. Det gælder inden for akryldisplay, hvor alle modeller er fremstillet i stærk holdbar akryl, der har lang levetid og tager sig godt ud. Den bedste pris på god kvalitet.

L'Oréal Miss Rebel-diskdisplay  Fortryd L'Oréal Infallible-diskdisplay

Nexo   

   

 

Plast- og akryldisplay specialfremstilles til butik - og til brands

Vis os dit produkt og fortæl om dine idéer og målsætninger, så kommer vi med nogle forslag til, hvordan et display kunne se ud.

Med snart 50 år i branchen ved vi, hvad der virker rent praktisk og hvad der flytter varer i butikken. Vi designer et unikt display, der passer til dine produkter, butik og kunder.

Display til disk og gulv kan bruges til mange forskellige produkter, blandt andet:

  • Smykker og ure
  • Makeup
  • Personlig pleje
  • Spiritus og tobak
  • Elektronik
  • Sko

Hør mere om mulighederne med display i plast og akryl

Kontakt os og hør mere om plast- og akryldisplay samt hvilke muligheder, vi kan tilbyde. Ring til os på telefon 44 95 33 22, vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige løsning.