Butiksinventar og butiksmøbler

Tilbage til oversigt

Møbelløsninger som butiksinventar

Udvid dit standardinventar med en butiksindretning, hvor dit møbelinventar er specialdesignet og giver en super eksponering af dine produkter

Din indretning af din butik er vigtig for at øge dit salg. Dit butiksinventar er et supplement til dit standardinventar, og giver et samlet butiksdesign, der virker både indbydende og overskueligt. Du får målbare resultater, når butiksmøbler designes til netop dit produkt. Valget af butiksinventar er nemlig ikke alene afgørende for indretningsstilen i din butik - det er også vigtigt at sørge for et gennemtænkt og velstruktureret design af shoppingmøbler, så dine kunder nemt og hurtigt kan finde de varer, de søger - og også dem, de ikke søger.

Ethvert butiksmiljø bør indtænke møbeldesign, f.eks. frisører, tøjbutikker, forhandlere af kosmetik og accessories, elektronikbutikker osv.

Butiksindretning - interiørkoncepter og butikslayout

dtail:dsign er en del af pr trading, et designstudio der kan tilbyde detailhandlen innovative og kreative løsninger inden for permanente displays, shop-in-shop og inventarløsninger.

Vi analyserer markedet, dine konkurrenter og ser på eventuelle ønsker til projektet, og sørger for at få enderne til at mødes. Når vi har fundet den rigtige løsning, regner vi tilbud og får lavet prototyper, før produktionen.

Via vores erfaring og ekspertise sikres du en optimal branding af dine varer og budskaber. Ring for en uforpligtende snak på 44 95 33 22, hvis du vil ind på et marked, hvor der er kamp om kunderne.

Klik igennem et lille udvalg af vore specialudviklede butiksdesign oppe til højre på denne side.

Hvilket butiksinventar skal indretningen løses med

Dit valg af butiksinventar bør afspejle de varer, der udbydes i butikken. Det butikslayout, der egner sig til en dagligvarebutik, er nemlig ikke nødvendigvis det bedste valg til en tøjbutik. Eksempler på butiksinventar, der vil være egnet til stort set alle butiksformer, kan dog være:

I forbindelse med indkøb af butiksmøbler er det en god idé først og fremmest at have en klar forestilling om, hvordan du vil have, at butikken skal se ud. Så har du nemlig de bedste forudsætninger for at gøre de helt rigtige indkøb af butiksinventar!