Supermarked

Hyldesystemer


Nutidens forbrugere forventer at få en unik personlig service og kundeoplevelser i form af indbydende butikker med spændende og innovative koncepter. De øgede forventninger fra forbrugerne er tidskrævende og stiller større krav til de daglige processer og rutiner i butikken.

Automatisering frigiver tid!

Op til 45%* af personalets timer bliver brugt på hyldepleje/hyldeoptimering herunder opfyldning, trimning og prisjustering. Gevinsten ved at automatisere den daglige hyldepleje er, at det frigiver mere tid samtidig med, at man sikres et flot og trimmet varespejl. Den sparede tid kan fx bruges på at skabe bedre kundeoplevelser, hvilket motiverer kunden til at lægge ekstra varer i indkøbskurven.
Vi tilbyder et bredt sortiment af hyldesystemer, der alle optimerer den daglige hyldepleje. Vores hyldesystemer passer til både glas-, træ-, tråd- og pladehylder og kan tilpasses dine hyldefag og produkter.

*Kilde: Oliver Wyman research and benchmarking 2018. McKinsey Perspectives on retail and consumer goods, Vinter 2018/2019

Plug'n Play giver nem og hurtig installation

Alle vores koncepter er i højeste kvalitet og designet til at være Plug'n Play, så du nemt og hurtigt kommer i gang med at optimere de daglige arbejdsgange omkring hyldeplejen.


Try before you buy!

Vin, juice, husholdning eller håndkøbsmedicin? Hvor bruger du mest tid? Uanset kategori og hvilke udfordringer du står med, kan vi hjælpe dig med en løsning. 
Vi tilbyder "Try before you buy" så du i ro og mag kan afprøve vores løsninger. Kontakt os på 44 95 33 22 og hør mere om mulighederne for en testinstallation.


Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os