Supermarked

Butiksbelysning - Øg salget med LED lys til hylder


Optimer din butiksbelysning og fremhæv udvalgte kategorier med Ad’Lite™ LED lys til dine hylder. Med en god butiksbelysning øger du synligheden på det udvalgte produkt. Nylige undersøgelser hos Lighting Research Center viser, at der kan måles et salgsløft på op mod 38 % i visse kategorier.

Professionel butiksbelysning skaber mersalg

Uden den rette belysning i butikken følger mørke områder, og varerne præsenterer sig ikke nær så godt. Ved at optimere din butiksbelysning via implementering af LED lys til hylder, øges synligheden for dit ønskede produkt eller afdeling. Ad'Lite™ LED belysningen sørger for at fremhæve dit produkt, hvilket skaber et naturligt fokus for butikkens kunder.

Personlig pleje
Hyldesystem
Hyldesystem

Reducer dit strømforbrug med LED lys til hylder

Det er ikke et nyt tiltag at fremhæve visse produkter med flot butiksbelysning. Mange butiksejere har i flere år været klar over de fordele, belysning kan have for salg og mersalg. For at maksimere de salgsmæssige fordele butiksbelysning bringer, installeres og implementeres lyset i flere hyldesystemer.

Plug'n Play = Besparelser og nem installation


Ad’Lite™ 24V butiksbelysningen til hylder er ikke kun udviklet for at fremhæve dine produkter, men også for at reducere omkostningerne i din butik. LED lyset til dine hylder leverer 50.000 timers lys. Den lange levetid sørger dermed for at du ikke skal udskifte pærer løbende. Samtidig kræver LED lys ikke lige så meget strøm som regelmæssige lyskilder, hvilket kan sikre dig besparelser på dit strømforbrug.


Fordele ved Ad'Lite™ belysning

  • Lavt strømforbrug giver få driftsomkostninger
  • Lang levetid - Ad’Lite™ LED giver mere end 50.000 timers lys
  • Udsender et minimum af varme og UV-stråling, hvilket skåner dine produkter
  • Robust – tåler det hårde butiksmiljø


Energieffektiv butiksbelysning

At implementere Ad'Lite™ LED lys til hylder, som et led i din butiksbelysning, øger ikke kun dine produkters synlighed, men løfter dit salg. LED lyset, der anvendes i Ad’Lite™, er udviklet til at afgive mindre varme. Dette er ideelt til belysning af temperatursensitive varer som håndkøbsmedicin, personlig pleje, convenience, fersk kød, frost samt frugt og grønt.

Besparelser og nem installation

Ad'Lite™ LED lys er en Plug'n Play løsning, der er nem at installere og arbejde med. De integrerede magneter gør det både nemt og hurtigt at installere i mange kategoriløsninger. Det fleksible system kan tilpasses til mange forskellige butikshylder og kan skabe stor værdi som en del af en hver butiksbelysning. 

Læs mere om de mange løsninger og muligheder du har for at implementere Ad’Lite™ LED lys i dine hyldesystemer. Det fleksible system kan tilpasses til mange forskellige butikshylder og kan skabe stor værdi som en del af en hver butiksbelysning. Læs mere om de mange løsninger og muligheder du har for at implementere Ad’Lite™ LED lys i dine hyldesystemer.

Fleksibel og alsidig LED lys til hylder

Ad'Lite™ kan med fordel installeres i afdelinger som personlig pleje, håndkøbsmedicin, olie & eddike, Tex-Mex, konfekture, øl, vin og spiritus, brød og kager, magasiner og tekstil med mere. Ring til os på 44 95 33 22 og få et tilbud på din butiksbelysning i dag.

LED lys
LED lys
LED lys
Send mail til pr trading

Mail os

Ring til pr trading

Ring til os

Modtag nyhedsbrev fra pr trading

Nyhedsbrev

Her bor pr trading

Find os